Στοιχεία Επικοινωνίας

Ύστερα από 3 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία Ε-ΑRION, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης τόσο για το σχεδιασμού και την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας όσο και για την συντήρησή του.
 Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Δημήτρη,

Η εταιρεία μας μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει και λειτουργεί 4 φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στους νομούς Αττικής και Βοιωτίας. Για την ασφάλεια των σταθμών αυτών συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Ε-ARION ΑΒΕΕ η οποία και μας πρότεινε και εγκατέστησε επιτυχώς ένα σύνθετο σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης από μακριά των μονάδων. Το σύστημα αυτό αποτελείται από (α) περιμετρική προστασία με χρήση μικροκυματικών δεσμών ύψους και πλάτους αρκετών μέτρων, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κραδασμών και ανιχνευτές κίνησης υπέρυθρων για τον εντοπισμό τυχόν εισβολέα, (β) κωδικοποιητή GSM για άμεση τηλε-ειδοποίηση της εταιρείας φύλαξης αλλά και με αποστολή SMS σε κινητό και (γ) κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο οποτεδήποτε απαιτείται ή επιθυμούμε μέσω δορυφορικής ζεύξης με ταυτόχρονο σύστημα καταγραφής και αποθήκευσης video των 30 τελευταίων ημερών.

Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας από την εταιρεία E-ARION σε επίπεδο εξοπλισμού (περιμετρικές δέσμες CIAS ERMO, σύστημα συναγερμού με GSM της GE, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με κάμερες και καταγραφικό SAMSUNG) είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, και σε επίπεδο εργασίας είναι πολύ ικανοποιητική. Σε όποια δε τυχόν τεχνικά θέματα προέκυψαν είτε κατά το στάδιο της εγκατάστασης είτε κατά την περίοδο ρύθμισης και δοκιμής των συστημάτων η ανταπόκριση της E-ARION ήταν άμεση και οι λύσεις οι οποίες μας προτάθηκαν ήταν αποτελεσματικές. Ύστερα από 2 σχεδόν χρόνια λειτουργίας σε κάποια από τα φωτοβολταϊκά πάρκα μας, τα συστήματα ασφαλείας εξακολουθούν να λειτουργούν το ίδιο αξιόπιστα παρά το γεγονός ότι υφίστανται ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες τους θερινούς μήνες και ισχυρούς ανέμους, υγρασία και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τους χειμερινούς μήνες) καθότι βρίσκονται σε απομακρυσμένες ημιορεινές περιοχές.

Ύστερα από 2,5-3 χρόνια συνεργασίας μας με την εταιρεία Ε-ΑRION και με δεδομένο το γεγονός ότι το σύστημα ασφαλείας ενός φωτοβολταϊκού πάρκου είναι μέγιστης σημασίας για την εταιρεία μας, μπορούμε να πούμε ότι η εταιρεία E-ARION ABEE είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης τόσο κατά το στάδιο του σχεδιασμού και της εγκατάστασης ενός συστήματος ασφαλείας όσο και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και της συντήρησής του.

Με εκτίμηση,
Κ. Λ.
Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
Διαχειριστής

Προηγούμενο Άρθρo ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Επόμενο Άρθρo ΟΜΙΛΟΣ