Στοιχεία Επικοινωνίας

Σχετικά με το πρόβλημα που είχε το σύστημα συναγερμού στο σπίτι μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση επέμβαση του τεχνικού σας και την αποκατάσταση του προβλήματος κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ κ. Ταγκαλάκη,

Σχετικά με το πρόβλημα που είχε το σύστημα συναγερμού στο σπίτι μας (δεν λειτουργούσαν οι εξωτερικές σειρήνες), θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση επέμβαση του τεχνικού σας και την αποκατάσταση του προβλήματος κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένων των συνθηκών.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός σας, αφού επιθεώρησε την εγκατάσταση, εντόπισε βραχυκύκλωμα στην καλωδίωση της μίας σειρήνας (πιθανότατα από εγκατάσταση κλιματιστικού) και κατάφερε να αποκαταστήσει πλήρως την λειτουργία όλου του συστήματος χωρίς να επέμβει στην καλωδίωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλη την διάρκεια της επισκευής, επειδή απουσίαζα από το σπίτι, ο τεχνικός σας ήταν σε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, μου εξηγούσε επακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια την φύση του προβλήματος και συνεννοηθήκαμε πλήρως για το τι έπρεπε να γίνει.

Τόσο την σύζυγό μου, όσο και εμένα μας εντυπωσίασαν η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του τεχνικού σας.

Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,
Α.Τ.

Προηγούμενο Άρθρo ΤΡΑΠΕΖΑ
Επόμενο Άρθρo ΤΡΑΠΕΖΑ