Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθήνα 27 Μαΐου 2017 Πρόσκληση του Διευθυντή της e-arion, σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας για την παρουσίαση του τρόπου ανίχνευσης των ύποπτων δεμάτων με την χρήση ακτινοσκοπικών συσκευών ανίχνευσης (x-ray).

Αθήνα 27 Μαΐου 2017

Πρόσκληση του Διευθυντή της e-arion, σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας για την παρουσίαση του τρόπου ανίχνευσης των ύποπτων δεμάτων με την χρήση ακτινοσκοπικών συσκευών ανίχνευσης (x-ray).

(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Βόλος, Μάρτιος 2014 Ανταγωνιστικό σε διεθνές επίπεδο για ασφαλείς μεταφορές προσώπων και αγαθών, ελκυστικό για τον τουρισμό κρουαζιέρας, σύγχρονο και ασφαλές έγινε το λιμάνι του Βόλου με το σύστημα ασφάλειας ISPS στο λιμάνι του Βόλου προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

Βόλος, Μάρτιος 2014

Ανταγωνιστικό σε διεθνές επίπεδο για ασφαλείς μεταφορές προσώπων και αγαθών, ελκυστικό για τον τουρισμό κρουαζιέρας, σύγχρονο και ασφαλές έγινε το λιμάνι του Βόλου με το σύστημα ασφάλειας ISPS στο λιμάνι του Βόλου προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Ηράκλειο, Δεκέμβριος 2015 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου προϋπολογισμού Ευρώ 2.286.328 σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS). Δείτε τα Δελτία τύπου:

Ηράκλειο, Δεκέμβριος 2015

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου προϋπολογισμού Ευρώ 2.286.328 σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS).

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Βόλος, Δεκέμβριος 2015 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Βόλου, συνολικού προϋπολογισμού 905.786 Ευρώ σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS). Δείτε τα Δελτία τύπου:

Βόλος, Δεκέμβριος 2015

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Βόλου, συνολικού προϋπολογισμού 905.786 Ευρώ σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS).

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Λάυριο, Οκτώβριος 2015 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η μετατροπή του Επιβατικού Σταθμού Ακτοπλοΐας του Λιμένα Λαυρίου σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας με τον σχεδιασμό – διαρρύθμιση και προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού ελέγχου επιβατών και αποσκευών συνολικού προϋπολογισμού περίπου 400.000 ευρώ. Δείτε τα Δελτία τύπου:

Λάυριο, Οκτώβριος 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η μετατροπή του Επιβατικού Σταθμού Ακτοπλοΐας του Λιμένα Λαυρίου σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας με τον σχεδιασμό – διαρρύθμιση και προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού ελέγχου επιβατών και αποσκευών συνολικού προϋπολογισμού περίπου 400.000 ευρώ.

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Κρήτη, Νοέμβριος 2014 Ευρωπαικό συμπόσιο με θέμα την Επιτήρηση Συνόρων την Αναζήτηση και Διάσωση πραγματοποιήθηκε στο ηράκλειο της Κρήτης στις 27 και 28 Νοέμβριου 2014 «European Symposium on Border Surveillance & Search and Rescue – Operations Technology – BSSAR 2014», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Κέντρου Ερευνών και Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α). […]

Κρήτη, Νοέμβριος 2014

Ευρωπαικό συμπόσιο με θέμα την Επιτήρηση Συνόρων την Αναζήτηση και Διάσωση πραγματοποιήθηκε στο ηράκλειο της Κρήτης στις 27 και 28 Νοέμβριου 2014 «European Symposium on Border Surveillance & Search and Rescue – Operations Technology – BSSAR 2014», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Κέντρου Ερευνών και Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α).

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Σπάτα, Νοέμβριος 2014 Με την ευκαιρία της κατασκευής της πρώτης Ελληνικής Κινητής Μονάδας Ασφαλείας – Κινητή Πύλη Ελέγχου, πραγματοποιηθηκε παρουσίαση του προιόντος στο εργοστάσιο της εταιρίας GLASSART στα Σπάτα, στις 18 Νοεμβρίου 2014 με συμμετοχή πολλών εκπροσώπων εταιριών, Οργανισμών, Υπουργείων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων. Δείτε τα Δελτία τύπου:

Σπάτα, Νοέμβριος 2014

Με την ευκαιρία της κατασκευής της πρώτης Ελληνικής Κινητής Μονάδας Ασφαλείας – Κινητή Πύλη Ελέγχου, πραγματοποιηθηκε παρουσίαση του προιόντος στο εργοστάσιο της εταιρίας GLASSART στα Σπάτα, στις 18 Νοεμβρίου 2014 με συμμετοχή πολλών εκπροσώπων εταιριών, Οργανισμών, Υπουργείων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων.

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Κάλυμνος-Κως, Οκτώβριος 2014 Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης / λαθρεμπορίου καθώς και της παράνομης αλιείας, η εταιρία μας διεκπεραίωσε ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστήματος RADAR – AIS με κέντρο ελέγχου και επιχειρίσεων στο θαλάσσιο στενό των νήσων Καλύμνου και Κω. Δείτε τα Δελτία τύπου:

Κάλυμνος-Κως, Οκτώβριος 2014

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης / λαθρεμπορίου καθώς και της παράνομης αλιείας, η εταιρία μας διεκπεραίωσε ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστήματος RADAR – AIS με κέντρο ελέγχου και επιχειρίσεων στο θαλάσσιο στενό των νήσων Καλύμνου και Κω.

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..
Ρέθυμνο, Ιούνιος 2014 Με την ευκαιρία της οριστικής παραλαβής της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 822.220,56 Ευρώ με ΦΠΑ, από τον αρμόδιο Φορέα εκμετάλλευσης – Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Ρεθύμνης (ΔΛΤΡ) – πραγματοποιήθηκε ανοικτή ημερίδα παρουσίασης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Ασφαλείας στο κοινό, στο «ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ», στις […]

Ρέθυμνο, Ιούνιος 2014

Με την ευκαιρία της οριστικής παραλαβής της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 822.220,56 Ευρώ με ΦΠΑ, από τον αρμόδιο Φορέα εκμετάλλευσης – Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Ρεθύμνης (ΔΛΤΡ) – πραγματοποιήθηκε ανοικτή ημερίδα παρουσίασης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Ασφαλείας στο κοινό, στο «ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ», στις 25 Ιουνίου 2014.

Δείτε τα Δελτία τύπου:
(περισσότερα…)

Διαβάστε Περισσότερα..