Στοιχεία Επικοινωνίας

Ισολογισμοί

isologismoi-fakos
Παρακάτω παρατίθενται οι ισολογισμοί για τα έτη 2012, 2013, 2014 και 2015:

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

Τελευταία Νέα

 • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

  Βόλος, Μάρτιος 2014 Ανταγωνιστικό σε διεθνές επίπεδο για ασφαλείς μεταφορές προσώπων και αγαθών, ελκυστικό για τον τουρισμό κρουαζιέρας, σύγχρονο και ασφαλές έγινε το λιμάνι του Βόλου με το σύστημα ασφάλειας ISPS στο λιμάνι του Βόλου προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.
  Διαβάστε Περισσότερα..
 • Εξοπλισμός Ασφαλείας Λιμένα Ηρακλείου

  Ηράκλειο, Δεκέμβριος 2015 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Ηρακλείου προϋπολογισμού Ευρώ 2.286.328 σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS). Δείτε τα Δελτία τύπου:
  Διαβάστε Περισσότερα..
 • Υποδομές & Εξοπλισμός Ασφαλείας Λιμένα Βόλου

  Βόλος, Δεκέμβριος 2015 Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την εταιρεία μας, η εγκατάσταση βασικών υποδομών και εξοπλισμού ασφαλείας στο Λιμάνι του Βόλου, συνολικού προϋπολογισμού 905.786 Ευρώ σε πλήρη συμμόρφωση με την εθνική και διεθνή νομοθεσία (Κώδικας ISPS). Δείτε τα Δελτία τύπου:
  Διαβάστε Περισσότερα..
 • Τερματικός Σταθμός Κρουαζιέρας Λιμένα Λαυρίου

  Λάυριο, Οκτώβριος 2015 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η μετατροπή του Επιβατικού Σταθμού Ακτοπλοΐας του Λιμένα Λαυρίου σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας με τον σχεδιασμό – διαρρύθμιση και προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού ελέγχου επιβατών και αποσκευών συνολικού προϋπολογισμού περίπου 400.000 ευρώ. Δείτε τα Δελτία τύπου:
  Διαβάστε Περισσότερα..
 • Επιτήρηση συνόρων – αναζήτηση και διάσωση

  Κρήτη, Νοέμβριος 2014 Ευρωπαικό συμπόσιο με θέμα την Επιτήρηση Συνόρων την Αναζήτηση και Διάσωση πραγματοποιήθηκε στο ηράκλειο της Κρήτης στις 27 και 28 Νοέμβριου 2014 «European Symposium on Border Surveillance & Search and Rescue – Operations Technology – BSSAR 2014», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Κέντρου Ερευνών και Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α). […]
  Διαβάστε Περισσότερα..
 • Παρουσίαση της πρώτης ελληνικής κινητής μονάδας ασφαλείας

  Σπάτα, Νοέμβριος 2014 Με την ευκαιρία της κατασκευής της πρώτης Ελληνικής Κινητής Μονάδας Ασφαλείας – Κινητή Πύλη Ελέγχου, πραγματοποιηθηκε παρουσίαση του προιόντος στο εργοστάσιο της εταιρίας GLASSART στα Σπάτα, στις 18 Νοεμβρίου 2014 με συμμετοχή πολλών εκπροσώπων εταιριών, Οργανισμών, Υπουργείων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων. Δείτε τα Δελτία τύπου:
  Διαβάστε Περισσότερα..